Ateliere

În fiecare an, la Asia Fest, atelierele au fost căutate și îndrăgite de publicul nostru. Așa că nici anul acesta nu puteam să nu le avem în programul festivalului. Ba mai mult, pentru că am ținut cont de dorințele voastre, am invitat în zona de ateliere și mai mulți artiști față de edițiile precedente. În toate cele 3 zile de festival, promitem să vă punem la muncă creativitatea, pasiunea sau curiozitatea.

Iată la ce tipări de ateliere veți putea participa: ateliere de pictură pe ceramică, ateliere de fotografii în hanbok coreean, ateliere de slime, ateliere povești pe evantaie, ateliere de brelocuri fistichii, ateliere de pictură și decoupage, ateliere de caligrafie arabă, ateliere de tatuaje cu henna, ateliere de codițe colorate, ateliere de pictură & décor 3D lampioane, ateliere de pictură pe lemn!

Acestea fiind spuse, artiștii noștri ne-au rugat să vă transmitem  sunt pregătiți să vă ghideze în lumea artelor și vă așteaptă să vă bucurați împreună de 3 zile pline de experiențe intense.

Cea de-a IX-a ediție AsiaFest este un proiect co-finanțat de Primăria Sectorului 2 București.