Regulamentul concursului de K-Pop ASIA Fest 2021

Cine este fan K-pop mâna sus ✌️
Avem un super concurs de K-pop Cover&Dance cu premii speciale pentru iubitorii culturii coreene. Regulamentul și formularul de înscriere aici: https://forms.gle/JhJ37PpvKGkBsRzH9
Regulamentul aici:

K-Pop Voice N Dance Cover Contest
 – REGULAMENT –

 Înscrierea pentru concurs se va face prin formular de înscriere – Google Forms

Concursul va avea o etapă preliminară unde se vor alege 10 participanți pentru secțiunea dans și 10 participanți pentru secțiunea vocal. Clipurile pentru această preselecție trebuie să fie filmate landscape, la o calitate decentă; se acceptă montaj video cu precizarea ca dansul să fie filmat wide, fără close-up-uri. Denumirea clipului va consta în numele trupei/ solistului + numele melodiei sau melodiilor în cazul colajului/ mixajului. Sunt permise adăugări pentru stage-ul live însă modificările să fie anunțate din timp.

Atât pentru dans cât și pentru vocal durata actului artistic să nu depășească 5 minute, melodia aleasă pentru voice trebuie obligatoriu să conțină versuri în limba coreeană, este exclusă orice melodie kpop cu versuri doar în engleză. Participanții la voice pot avea și maxim 2 back-up danceri și nu au voie să folosească backing cu excepția soliștilor în vederea completării piesei.

Pe scenă sunt excluse recuzitele de tip confetti, sclipici, etc.

Jurizarea se va face în funcție de următoarele criterii:
Dans – Tehnică (25p), Coregrafie (20p), Execuție grup (25p) și Performance Impression (30p)
Voice – Tehnică (30p), Timing (20p), Execuție (30p) și Performance Impression (25p)

După verificarea formularului de înscriere se va trimite un mail de confirmare. Pentru orice nelămurire puteți trimite e-mail la adresa: kpopcontest.asiafest@gmail.com

Participanții selectați pentru etapa finală trebuie obligatoriu să aiba fizic următoarele documente: actul de identitate în original sau copie și acordul parental completat în original – pentru minori. Aceste documente vor fi prezentate organizatorilor în momentul ajungerii la locație.

Data limită pentru trimiterea înscrierilor este 15 Septembrie 2021 urmând ca în data de 18 Septembrie să se anunțe cei 20 de finaliști – acest lucru se va anunța prin e-mail.

 Vă rugăm să respectați regulamentele în vigoare la data desfășurării evenimentului în ceea ce privește COVID-19:

Accesul in spatiul de eveniment se face cu respectarea masurilor in vigoare, de protectie impotriva raspandirii virusului SARS-CoV-2 si este conditionat de efectuarea triajului observational, de furnizarea datelor personale in cazul unei eventuale anchete epidemiologice dar si de prezentarea unuia dintre urmatoarele documente: dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2, care sa releve faptul ca au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada ca persoanele care doresc sa participe la eveniment se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.