Studioul de Dans Oriental Elmas La Asia Fest

Studioul de Dans Oriental Elmas, fondat în ianuarie 2013 de Elmas, dansatoare, instructor și coregraf licențiat în Artele Spectacolului, este o școală de dans cu sediul în București, specializată în arta dansului oriental. Cu o experiență în dans de mai bine de 10 ani, Elmas s-a instruit cu numeroși profesori de renume, a participat la festivaluri și concursuri internaționale și a studiat intens individual, specializându-se astfel în arta dansului oriental. Ea a obținut în octombrie 2015 un premiu recunoscut pe plan internațional, și anume locul 3 – categoria solo – la Campionatul Internațional “Oriental Passion” în Atena, Grecia.

Membrele trupei Elmas Dance Group studiază dansul oriental de mai bine de 6 ani alături de Elmas, au participat la numeroase evenimente și concursuri internaționale, au câștigat locul 2 la Concursul Internațional „Hezz Ya Wezz“ în 2017 în Sofia, Bulgaria și un binemeritat loc 1 la Bucharest Dance Festival în mai anul acesta.

Prin reprezentațiile sale publice, trupa Elmas Dance și elevele Studioului de Dans Oriental Elmas doresc să atragă atenția publicului asupra adevăratei valori a artei dansului oriental, să evidențieze autenticitatea din spatele culturii și muzicii orientale, dincolo de concepțiile total eronate cu care publicul este deseori alimentat în România.

În show-ul de duminica la Asia Fest veți urmări cum se combină modernul cu tradiționalul, clasicul cu folclorul, delicatețea voalului cu instrumentele dinamice de percuție, dar și modernele și misterioasele aripi ISIS cu ritmurile folclorice din Golful Persic. Veți urmări mai multe momente de dans de grup atât ale trupei studioului, cât și ale elevelor de nivel intermediar, precum și momente de dans solo.