Balixir, produse naturale din Bali, vine la Asia Fest

Primul magazin online ce comercializeaza exclusiv produse cosmetice 100% naturale din Bali vine la Asia Fest. Datorita naturii sale vulcanice, insula are o fertilitate exceptionala, iar produsele cosmetice 100% naturale din Bali, realizate cu ingrediente de cea mai buna calitate, sunt ideale in tratamentele de infrumusetare disponibile in spa-urile de cinci stele din intreaga lume.

Intr-o lume plina de cosmetice de tot felul, BALIXIR ofera instant o stare de bine, echilibru pentru minte, corp si spirit, necesar frumusetii naturale.Brandurile Balixir.

SENSATIA BOTANICALS este cel mai apreciat brand de produse cosmetice naturale din Bali, care se concentreaza pe productia de cosmetice organice si naturale de inalta calitate. Marca inregistrata in multe tari, cu peste 200 de produse si peste 12 magazine,
SENSATIA BOTANICALS este prima companie din Bali care este certificata cosmetic GMP (Good Manufacturing Practice). Printre clientii sai se afla hoteluri, resorturi si spa-uri de 5 stele renumite in Asia, cum ar fi: Alila Hotels & Resorts Worldwide, Karma Resorts, Peppers Sentosa Seminyak, W Retreat & Spa Bali, The Stones Hotel Legian, Mandapa Ritz Carlton, The Katamama @PotatoHead, Aroma Spa Retreat, The Layar Designer Villas & Spa, Semara
Luxury Villas, Kayumanis, Tijili, Luna2 s.a.

BALI BALANCE ofera o linie completa de produse cosmetice naturale care contin plante superioare de origine balineza, special selectionate pentru a asigura cea mai buna calitate. In crearea produselor BALI BALANCE, compania lucreaza cu comunitatile locale balieneze, drept recompensa fata de paradisul frumos al insulei din care provin produsele. Spre deosebire de majoritatea firmelor producatoare de cosmetice, BALI BALANCE foloseste ulei de cocos virgin crud (raw virgin coconut oil), presat manual, din nuci de cocos proaspete, folosind tehnica de presare la rece (Direct Micro Expelling) care pastreaza toate substantele nutritive naturale, aroma luxurianta, gustul si calitatea de neegalat. Uleiul de cocos virgin brut este produs la maxim o ora de la taierea nucilor de cocos, fara consum de energie si fara deseuri. Mixul de ingrediente 100% naturale, cat si calitatea inalta a produselor, fac din BALIXIR o prezenta unica, exotica, cu adevarat speciala pe piata produselor cosmetice naturale din Romania.